Wie zijn we

Uw kind is in goede handen

Caroline Geentjens

Eigenaar / Verantwoordelijke / Verzorgster

0479 89 68 79


Hoi, hoi

Ik ben Caroline Geentjens, geboren in 1987 en heb mijn kinder- en jeugdjaren doorgebracht in Wechelderzande.

Tijdens de schoolvakanties van de lagere school ging ik altijd bij mijn meter logeren, zij is onthaalmoeder en ik vond het geweldig om daar te kunnen gaan helpen en spelen met de kindjes. Toen wist ik al dat met kinderen werken mijn roeping was en ik later ook onthaalmoeder/kinderverzorgster zou worden. Tijdens mijn middelbare schoolcarrière koos ik dan ook voor de studierichting kinderzorg. Door de stages, te babysitten, vaak met mijn nichtje en neefje te gaan spelen werd ik alleen maar zekerder dat ik voor altijd met kinderen zou willen werken.

Ik heb verschillende jaren in crèches gewerkt en het was dan ook geen moeilijke beslissing toen ik voor de keuze stond om een eigen crèche op te starten. Ik haal enorm veel voldoening uit mijn werk. Samen met de kinderen lachen, spelen en plezier maken. De stralende pretoogjes, de glimlachjes, knuffels en de onvoorwaardelijke liefde van de kinderen maken mijn dag telkens goed. Elk kind heeft zijn eigen karakter, talenten en is uniek, elke dag is dan ook anders en het blijft boeiend en fijn om te komen werken.

Ik ben sinds 2013 zelf mama geworden van een prachtige dochter. Daardoor besef ik nog meer hoe waardevol een kind is en hoe belangrijk het is om je kind met een goed en veilig gevoel te kunnen achterlaten in zijn/haar “tweede thuis”.

Als mama besef ik heel goed hoe belangrijk het is om je kind met een goed en veilig gevoel te kunnen achterlaten.

Joni Ooms

Eigenaar / Verantwoordelijke / Verzorgster

0474 36 71 64


Ik ben Joni Ooms, geboren op 19 juli 1993 en opgegroeid in Gierle. Al sinds ik klein was wist ik dat ik iets met kinderen wilde doen en ben daarom op mijn 13de begonnen met babysitten en dit doe ik tot de dag van vandaag nog steeds met veel vreugde en plezier.

Met mijn studie kinderzorg wist ik dat ik in de juiste richting zat. Ik heb reeds ervaring uit 3 kinderdagverblijven en toen stonden we voor de keuze er zelf één te openen. Dit was een beslissing die snel gemaakt was.

De start van ons kinderdagverblijf is als een droom die uitkomt. Ik vind het fantastisch om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van kleine kindjes. Zij zijn onze toekomst. Mijn hart ligt bij kinderen en ik zal me dan ook steeds ten volle inzetten om hen te helpen groeien op alle vlakken. Ik ga steeds met veel liefde en plezier voor jullie kindje(s) zorgen. Elke dag in de crèche zit vol verrassingen: zingen, dansen, plezier maken, een lach of een traan, heel veel knuffels en kusjes, … . Dit geeft me enorm veel voldoening en maakt elke dag uniek en boeiend.

Ik vind het fantastisch om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van kleine kindjes.

Dringende boodschap?0479 89 68 79 of 0474 36 71 64